solvickie.blogg.se

3-barnsmamma, fru, syster, dotter och vän. Bokälskande, promenadglad, positiv pessimist, full av skratt och tårar. Livet i med- och motgång.

Önskan

Publicerad 2012-12-31 12:44:53 i Allmänt,

Vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!! Jag hoppas på ett år där alla mina nära och kära får vara friska och må bra. Ett år då vi får återhämta oss och samla ny kraft och energi, ladda kärlek❤

Sänder en extra tanke till Elin och hennes familj idag, då hennes mormor fått åka in akut, troligen hjärtat. Kram till er!!

Saknad

Publicerad 2012-12-30 21:25:54 i Allmänt,

Min Elin med familj kom över på eftermiddagen och stannade på hemgjord pizza. Åh vad jag saknat henne❤ hon är min allra bästaste vän. Finns nog inget vi inte kan prata om. Det har varit tomt utan henne ett tag. Blir ju så ibland att det är svårt att få ihop livspusslet och hinna ses. Men nu får det inte dröja så länge till nästa gång❤

Härliga vinter!!

Publicerad 2012-12-29 21:22:13 i Allmänt,

Visst jag saknar solen och värmen. Ska inte sticka under stol med att jag älskar sommaren. Men ska det nu vara vinter och kallt är det fantastiskt härligt med snö. Tänk att få åka pulka i full fart med barnen, dricka varm choklad och njuta av eldens sprakande när man kommer hem och behöver värma sig. Eller bara glädjen i att få bygga en snögubbe eller en snögrotta, ha snöbollskrig. Vintern är inte så tokig då trots allt.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela