solvickie.blogg.se

3-barnsmamma, fru, syster, dotter och vän. Bokälskande, promenadglad, positiv pessimist, full av skratt och tårar. Livet i med- och motgång.

Tung dag

Publicerad 2013-01-30 21:47:12 i

Intensiv dag med mycket känslor och en bedövande trötthet...

Mitt läkarbesök gick bra, tror jag. Han skrev ut insomningstablettet på prov och vi diskuterade om jag ev ska börja med Litiumbehandling igen. Jag åt den innan jag blev gravid med storkillen. Vad jag kan minnas gick det bra utan större biverkningar. Blir x antal provtagningar varje år dock för att kolla njurfunktion och annat. Jag och min terapeut ska diskutera vidare och fatta beslut på fredag. Har även fått i hemläxa av henne att komma på ett bra och ett dåligt barndomsminne utifrån att det är mycket jag känner att jag inte kommer ihåg bakåt i tiden, alltfrån hur mediciner fungerat, hur jag mått osv. Det ska vi också prata mer om på fredag.

Lillkillens läkarbesök hade också gåttbra. Läkaren lyssnade och tog oss på allvar. De tog några prover idag och imorgon bitti ska jag och lillkillen dit och ta fasteprover så får vi se sen..

En lång dag har det varit.. Känner mig helt färdig..först jobb sen läkaren, hem hämta bilen, apt på jobbet, träning och hem igen för att äta, packa barnens väskor.. Strötittar på "Höstlegender" och ska försöka sova nu. Skönt att det är helg snart..,

Kram

Fortsätter gå neråt

Publicerad 2013-01-29 20:36:23 i

Invägning i kväll igen. Är så nervös inför dem, magen gör uppror helt. Men 0,7 kg ner, 1 kg totalt då så här långt. Det går sakta men säkert ner. Först var jag rätt nöjd, men när jag hörde vad de andra på jobbet gick ner kom missnöjet.. Med den kom ångesten, vad gör jag för fel, varför går det så sakta osv osv.. Har ju verkligen kämpat denna vecka. Inte en enda vilodag, har promenerat, åkt skidor och tränat varje dag.. Jag VET att alla är olika och jag går ju ner i lagom takt. Ändå gnager det inombords att jag är misslyckad.. Surt minst sagt..

Idag har det varit en tuff dag på jobbet. Intensivt!! På det är jag trött i kroppen och har haft sådan huvudvärk hela dagen, känns som feber. Jag tempade ikväll 37,3.. Visserligen högt för att vara jag men inte tillräckligt för att jag känner att jag kan vara hemma..

Läggningen ikväll gick relativt bra, skönt skönt.. Kom överens med lillkillen om att hans glada gubbar ska ge pengar i belöning. 5 glada gubbar=10kr. Jag hoppas att det ska fungera. Nu blir det fruktsallad till kvällsfika och sen sängen.

God natt på er!!

Fortfarande sjuka

Publicerad 2013-01-28 21:21:19 i

Orkar inte skriva.. Kroppen och själen är slut just nu. Blev en tuff läggning efter en tidig morgon. Ingen bra kombination :/ jag har känt mig trött och låg hela dagen... Är lite nervös inför vägningen imorgon. Har kämpat denna vecka och varit aktiv som en tok.. Är rädd för att "misslyckas".. Nu skiter jag i det här och lägger mig!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela