solvickie.blogg.se

3-barnsmamma, fru, syster, dotter och vän. Bokälskande, promenadglad, positiv pessimist, full av skratt och tårar. Livet i med- och motgång.

Sala silvergruva

Publicerad 2014-06-28 23:13:44 i Allmänt,

Idag var det familjefest vid Sala silvergruva. Mannen, pojkarna och jag begav oss dit. Det var lite medeltidsmarknad, eldshow, gycklare och en massa annat skoj. Det vi såg mest fram emot var att få träffa/se Karl Ytterberg, känd från lajvbarnprogrammet Barda (som utspelar sig i en sagovärld med alver, dvärgar och annat). Han har varit barnens stora favorit och storkillen framför allt, kunde nästan alla hans moves. Man kunde lösa biljett och fäktas, skjuta pilbåge och kasta yxa med Karl. Killarna ville inte men jag tror att de innerst inne var lite sugna ;) han gav en fin uppvisning också som imponerade på oss alla. I den här familjen gillar både barn och vuxna Karl. 

På väg hem från Sala stannade vi till i Ulvsbo där tjejen, Emelie, Jennifer och en kompis till dem hade café. De hade bakat allt själv och gjort iordning. Tjejen var servitris och tog upp beställning. Sen fick vi serverat så fint. När drt var dags att betala kom de med skrivet kvitto till oss. Gullungar❤️ De ska ha café 5 lördagar till. Då vet vi vad vi gör.

Jag är så tacksam för mina underbara barn❤️ Hur trist och färglöst skulle mitt liv inte vara utan dem?! 

KramBrännboll och picknick

Publicerad 2014-06-28 23:01:00 i Allmänt,

Igår kväll möttes vi upp, 7 glada, ur fritidspersonalen. Brännboll stod på önskelistan. Precis som uppehåll förstås. Vi hade tur med båda. Det blev en jätterolig kväll. Vi sprang som blåfårar på plan. Där kan vi prata intervall träning ;) mellan matcherna tog vi matpaus och njöt av våra fikakorgar. Efteråt bestämde vi oss för att göra det här till en årlig tradition. Jag älskar mitt jobb och gillar verkligen de flesta jag jobbar med. Vi har så kul ihop.Trött liten tjej :/

Publicerad 2014-06-25 22:13:23 i Allmänt,

Hämtade hem min lilla prinsessa från Ulvsbo ikväll. Helt ensam också :) tror det är bra för dem att vara isär lite också. Vi vill rå om vår lilla tjej lite också❤️ Hon var tröttare än tröttast och bara grät när vi kom hem. Det fick bli en snabbdusch och löfte om att sova på soffan. Lillskruttan... Skönt att få ha henne hemma igen. Som jag har saknat henne.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela