solvickie.blogg.se

3-barnsmamma, fru, syster, dotter och vän. Bokälskande, promenadglad, positiv pessimist, full av skratt och tårar. Livet i med- och motgång.

Sakta men säkert

Publicerad 2015-07-28 08:32:14 i Allmänt,

Går det neråt på vågen. Jag har bestämt mig för att det är min våg som gäller och tisdagmornar jag ska väga mig. Sen jag skrev in mig på VV är det idag -1,2kg ner. Känner mig supernöjd. Nu är det på G. Tränar några gånger varje vecka och går och går och går och... Förra veckan kom jag upp i över 154 000 steg!! Supernöjd! Idag blir det träning efter jobbet med bästa Marie. Sen kan jag njuta resten av eftermiddagen och kvällen hemma❤️

Ljuvlig helg

Publicerad 2015-07-26 18:29:21 i Allmänt,

Trots regn och rusk har vi haft en myshelg. Vi har ätit jordgubbar och en massa annat gott, fortsatt vårt Sagan om ringen-maraton och haft lördagsmys. Nätterna har vi sovit i tält ute på gården. Första natten sov mannen med dem och andra natten jag. Helt ljuvligt att ligga där och höra hur regnet smattrar mot tältduken. Det är som balsam för själen.

Jag har hunnit med en massa träning också. Promenerat en massa (gick 9 km i går morse) och även tränat på gymmet med Marie. Känner mig duktig!!

Idag har vi promenerat, pusslat och bakat minidonuts i vår donutmaker. De smakade mest som bullar men barnen hade kul när de garnerade dem. Nu bli det att se klart tredje och sista filmen i Sagan om ringen-triologin. Älskar de filmerna!!

Kram❤️Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela