solvickie.blogg.se

3-barnsmamma, fru, syster, dotter och vän. Bokälskande, promenadglad, positiv pessimist, full av skratt och tårar. Livet i med- och motgång.

Tuffa tider

Publicerad 2017-10-30 21:22:32 i Allmänt,

Det har varit några tunga veckor, på många sätt. Jag är inte världsbäst på att hantera det alla gånger. Men gör mitt bästa. Vi var iallafall på första SIP-mötet i Torsdags. Det kändes bra och vi gjorde upp en plan/strategi. Den hänger en del på att läkaren kan hjälpa till med medicineringen. Vi kom ju aldrig  iväg läkaren i tisdags då hon var sjuk... Typiskt nog. En ny tid är satt till 20/11. Så bara att hålla ut.


Idag har jag varit och träffat en av familjebehandlarna. De ska vara med på SIP nr 2 den7/11 och behövde få situationen klar för sig. Vi gav handläggaren från soc tillåtelse att dra igång två utredningar, en för varje kille, för att vi ska kunna ansöka om bistånd till både familjebehandling samt kontaktperson till båda killarna. Känns som ety jättesteg att ta och det har inte varit lätt. Det känns som ett stort bevis på mitt misslyckande som förälder, även om jag vet att det inte är så utan det bara är en känsla. Men just nu är jag beredd att göra allt gör att mina barn ska få må bra. Kosta vad det kosta vill! Hon frågade även, familjebehandlaren , om vi gått i familjerådgivning någon gång, jag och mannen. Det kanske inte vore en sån tokig idé. Att vår livssituation tär på oss är ju en underdrift. Sa till mannen när jag kom hem att det kanske är något vi borde göra. Ska vi nu ta hjälp kan vi lika gärna ta tag i allt på en gång.

Som sagt, det är mer än mycket nu och jag är så trött. Har haft en rejäl svacka i helgen då jag halkade in i mitt gamla "kräkande". Känsloåt och försökte kräkas... Brukar kunna hamna där ibland när det blir för mycket. Idag har jag inte kräkts en gång så tror att jag fått det under kontroll för den här gången.

Nu måste jag försöka  sova så jag orkar upp imorgon när klockan ringer 4:45.

Kram på er❤️

Familjen samlad igen

Publicerad 2017-10-30 21:08:44 i Allmänt,

Killarna har haft en minisemester ihop med svärmor till Helsingfors. De hade haft kul tillsammans men var jättetrötta när de kom hem. Det tar på orken att vara på kryssning, är liksom aldrig lugnt. Sen hade det blåst rejält och det gjorde väl inte saken bättre.


Tjejen och jag har slappat hemma. I lördags  shoppade vi lite men resten av tiden har tillbringats på soffan. Jag hade planerat att kunna springa varje dag men förkylningen ville annat. Tät och med värstinghosta!! Surt!

När killarna kom hem idag hade de presenter med sig. Tjejen fick en parfym från Victoria Secret och jag parfym och bodylotion från Eskada. Jag älskar deras parfymer! Mysigt att bli lite bortskämd.

Det har varit skönt med några dagars lugn men jag mår som bäst när hela familjen är samlad❤️

STHLM Above/Below

Publicerad 2017-10-21 18:10:34 i Allmänt,

Totalt otaggad och väldigt trött och frusen, satte jag mig på tåget i morse för att möta upp Anna i Stockholm. Vi skulle springa Above/Below på söder, både över och under jord (i övergivna tågtunnlar). Efter många steg och efter att ha frågat några på vägen kom vi fram till Tantolunden där starten var och där vi även skulle  hämta ut vårt startpaket men nummerlapp, tröja och hjälm. Hjälmen behövdes i tunnlarna utifall det skulle ramla ner stenar. Dessutom fick vi lämna in en ansvarsfriskrivning som frånsa Maratongruppen allt ansvar för eventuella skador i tunnlarna.


Vi laddade med kebab och kaffe innan och sen var det bara väntan kvar. Vår vana trogen hade vi lätt ångest och undrade vad vi gett oss in på. Jag som dessutom hade ställt in mig på 6,5 km och det visade sig vara 8 km. Så långt har jag inte sprungit sen halvmaran.

14:30 startade vår startgrupp och vi började springa. Jag utan musik eftersom lurarna inte passade med hjälmen. Dessutom passade jag på att inviga min löparryggsäck, där överdragskläder och annat låg. Jag var lite nervös över att springa utan musik eftersom jag oftast tycker det blir jobbigare. Det blir tyngre när jag hör mig själv flåsa. Fast det gick över förväntan. Jag hade bestämt mig för att hålla ihop med Anna, så jag lade mig jämsides med henne och höll hennes tempo. Ett perfekt mysjoggtempo. Efter 2 km kom första, och längsta tunneln. Den var det svårt att springa i, så vi gick. Häftigt värre!! Tunnelns väggar var upplysta med jämna mellanrum och längst ner i tunneln var det ett ljusspel på väggen. Superfint!! Sen sprang vi på i jämnt tempo. Njöt av de vackra omgivningarna och de följande tunnlarna. Hela loppet  avslutades med en värstingbacke deluxe. Den gav vi oss inte på utan gick uppför. På det stora hela, ett både roligt och mysigt lopp i härlig miljö och tempo. Vi passade även på att anmäla oss till STHLM Challenge 2018, som består av fyra olika lopp i Stockholm nästa år. Dessa lopp har gemensamt att man på olika sätt får uppleva Stockholm. Ska bli så kul!! Nu har jag många lopp att se fram emot nästa år. Härligt!!
Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela