solvickie.blogg.se

3-barnsmamma, fru, syster, dotter och vän. Bokälskande, promenadglad, positiv pessimist, full av skratt och tårar. Livet i med- och motgång.

Dagarna rusar fram

Publicerad 2018-07-20 13:48:56 i Allmänt,

Och jag är så dålig på att uppdatera. Vi njuter av värmen. Åker och badar/solar i stort sett varje dag. Underbart❤️ igår tog vi en paus då jag mådde illa och kände mig hängig. Insåg att jag nog druckit för dåligt i värmen. Idag mår jG bättre, lite trött bara. Hamnade vid Eskiln med lillkillen och tjejen. Som de leker i vattnet!  Själv njuter jag av lugnet... Behöver det då jag länt mig låg ett tag nu. Brukar göra ddt den här tiden... Det liksom smyger sig på och sen är det svårt att ta sig ur det.  Fick  iallafall hem två uppspelta barn som ser fram emot att få åka till Liseberg på tisdag. Tror att vi kommer få jättekul! Hoppas jag....

Nu ska jag återgå till vilandet. Ha en fin dag!
Kram❤️

(null)

(null)


Ljuva sommardagar

Publicerad 2018-07-13 07:21:37 i Allmänt,

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lugna löparrundor
Hundpromenad
Sol 
Bad
Lättsamma Böcker
Barnens skratt
Ångest
Oro
Värme
Glass
Jobbångest
Sommar

Kram❤️

Att vara utomlands hemma

Publicerad 2018-07-07 08:43:35 i Allmänt,

Vilken sommar vi har! Vem behöver åka utomlands när vi har nästintill tropiskt klimat på hemmaplan. Mina föräldrar har äntligen kommit hem och vi är nere i Julita jag, lillkillen, tjejen och hundarna. Slappar, solar och badar. Njuter❤️ idag regnar det lite lätt vilket nästan är skönt. Ska försöka få till både långpromenad med hundarna och en löprunda.  När det är så varmt som igår orkar varken jag eller hundarna.

(null)

(null)


I torsdags var jag och hundarna ut till Ulvsbo och tog en fika med Sussi vid stallet. Det var länge sen sist. Men hundarna njöt av att få springa lösa. Freya tyckte till en början att hästarna var  lite otäcka, men det släppte  så småningom.

(null)

(null)

(null)


Ha det bäst i värmen❤️


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela