solvickie.blogg.se

En positiv pessimist, mamma, dotter, syster och vän. Livet i stort och smått, skratt och tårar. Livet. Jag skriver om allt

Skön dag

Publicerad 2013-03-30 20:52:15 i Allmänt,

Har haft en skön påskafton med trevligt sällskap, god mat och en del motion. Bättre kan man nog inte ha :) det skulle vara om det hade varit varmare då ;)

Vi började med pajbuffé, vi hade bakat två var, janssons, sill och ägg. Supergott!! Mätta och belåtna åkte vi till Vicksberget för att motionera både barn och hundar. Barnen tyckte det var jättekul och for runt som vildar alla 10!! Vi vuxna for inte runt fullt så mycket. Kallt var det, och blåsigt så när vi kom tillbaka smakade det bra med kaffe och moussetårta. Jag var riktigt stolt över tårtan. Kladdkakebotten med två sorters chokladmousse på. Smaskens!!

Vi vuxna kände att vi behövde röra lite mer på oss och tog med hundarna på långpromenad, 7 km blev det tillsist. Det var två trötta och smutsiga hundar som kom hem. Det blev raka vägen in i duschen för dem. Cezar var jätteduktig att duscha, stod som ett ljus hela tiden. Williams "lilla" Leo fick vi bokstavligen fösa in i duschhörnan men sen gick det bra. Efteråt har de legat helt utslagna.

Barnen har lekt toppenbra med sina kusiner och bonuskusiner hela dagen. Lillkillen följde t o m dem hem efteråt och när jag skulle hämta hem honom ville han sova över. Det är första gången han sover över hos en kompis. Vart tog min lilla kille vägen? Det hade gått så bra. Brorsan ringde och rapporterade att han somnat vid kl 20. De börjar bli så stora barnen.. Det går på tok för fort..

Lite tvmys då innan sängen kallar, är fruktansvärt trött!!

Kram

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela