solvickie.blogg.se

En positiv pessimist, mamma, dotter, syster och vän. Livet i stort och smått, skratt och tårar. Livet. Jag skriver om allt

Sala silvergruva

Publicerad 2014-06-28 23:13:44 i Allmänt,

Idag var det familjefest vid Sala silvergruva. Mannen, pojkarna och jag begav oss dit. Det var lite medeltidsmarknad, eldshow, gycklare och en massa annat skoj. Det vi såg mest fram emot var att få träffa/se Karl Ytterberg, känd från lajvbarnprogrammet Barda (som utspelar sig i en sagovärld med alver, dvärgar och annat). Han har varit barnens stora favorit och storkillen framför allt, kunde nästan alla hans moves. Man kunde lösa biljett och fäktas, skjuta pilbåge och kasta yxa med Karl. Killarna ville inte men jag tror att de innerst inne var lite sugna ;) han gav en fin uppvisning också som imponerade på oss alla. I den här familjen gillar både barn och vuxna Karl. 

På väg hem från Sala stannade vi till i Ulvsbo där tjejen, Emelie, Jennifer och en kompis till dem hade café. De hade bakat allt själv och gjort iordning. Tjejen var servitris och tog upp beställning. Sen fick vi serverat så fint. När drt var dags att betala kom de med skrivet kvitto till oss. Gullungar❤️ De ska ha café 5 lördagar till. Då vet vi vad vi gör.

Jag är så tacksam för mina underbara barn❤️ Hur trist och färglöst skulle mitt liv inte vara utan dem?! 

KramOm

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela