solvickie.blogg.se

En positiv pessimist, mamma, dotter, syster och vän. Livet i stort och smått, skratt och tårar. Livet. Jag skriver om allt

Intervjun över

Publicerad 2017-09-26 19:53:33 i Allmänt,

Jag hann precis hem efter jobbet så kom hon, journalisten. Hon ställde upp kameran och förberedde. Naturlitvis fick hon filma. Kameran ställde hon så att jag filmades liksom bakifrån med fokus på mina händer. Vi pratade ganska fritt. Jag tycker själv att jag pratade på rätt bra, så jag hoppas att hon fick med allt hon behövde för att få till en bra artikel.


Av det som filmades skulle de klippa ihop en film att lägga upp på hemsidan. Självklart med förställd röst och utan någon information som avslöjar vem det handlar om. Jag ska få läsa igenom artikeln innan så att allt stämmer. Vidare bestämde vi att höras av efter rättegången för att se hur utgången blir. Jag är så glad att jag tog chansen att ställa upp. Det är så otroligt viktigt att vi pratar om och synliggör dessa problem för att offren inte ska behöva gå runt och skuldbelägga sig själva, och känna skam. Ju mer det pratas om det, desto bättre. Känner mig tacksam över möjligheten❤️ nu hoppas jag bara att idioten blir dömd så att vi får sätta punkt en gång för alla och gå vidare.

Kram


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela