solvickie.blogg.se

En positiv pessimist, mamma, dotter, syster och vän. Livet i stort och smått, skratt och tårar. Livet. Jag skriver om allt

Dan före dopparedan

Publicerad 2019-12-23 16:44:08 i Allmänt,

Det mesta av julstöket är klart och det viktigaste för mig den  här julen har varit att få tid för mys för de jag älskar mest. Igår tillbringade jag och lillkillen hela dagen hos Paul och Hannah. Hon hade hopptävling på ridskolan och vi följde med och tittade. Sen blev det mys för hela slanten. Vi beställde hem mat och slappade med julfilm i soffan. Så mysigt och det gör mig extra glad att Hannah och Gabriel kommer så bra överens. Framå kl 20 var det dags att bege sig hemåt. Jobbigt som alltid att behöva åka❤️ vill vara med honom jämt.

Imorse gick jag upp tidigt för att packa. Därefter begav vi oss hem till Julita. Jag lämnade av barn, hund och julklappar  och fortsatte in till Katrineholm för att ta en fika med Annika och handla det sista. Jag var inte ensam om det kan man lugnt säga och min stressnivå  slog i taket.

Nu står tårtbottnarna i ugnen, skinkan är griljerad och julklapparna inslagna. Mysbyxorna är på och vi laddar för uppesittarkväll. Tänker inte göra mycket mer idag. Bara ringa till❤️ och prata lite.

Imorgon är det jul och jag ska njuta hela julen  tillsammans med de bästa❤️ imorgon blir det vi, mamma, pappa, William och Therese och Mattias. Vi åker hem på juldagen och träffar förhoppningsvis ❤️ då. Annarsfår det bli på annandagen. Längtar mig galen efter honom, min finaste❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela