solvickie.blogg.se

En positiv pessimist, mamma, dotter, syster och vän. Livet i stort och smått, skratt och tårar. Livet. Jag skriver om allt

De sista dagarna

Publicerad 2019-07-28 07:03:51 i Allmänt,

En underbar vecka, börjar gå mot sitt  slut. Vilka dagar vi har haft! Fredagen hade vi planer på att åka in i Norge. Gabriel var inte särskilt förtjust i den idéen, kan man säga. Han ville se björnar. Då föddes tanken om att åka till Orsa Rovdjurspark istället. Jag förvarnade barnen om att det kommer vara jättevarmt att gå där, i stekande sol. De var ok med det, så vi åkte mot Orsa, längs med vasaloppsleden. Vi fick en rolig dag! Bäst tyckte vi att Tigrarna var. De var inomhus och där var det svalt åt dem. De busade, lekte och var väldigt aktiva. En av dem ville busa med Gabriel, som satt på kanten vid glasrutan framför dem, med ryggen emot. Den ena tigern såg det och vi såg hur svansen började gå på den. Han tog sikte på Gabriel och tog et långt skutt ner och hoppade upp och ställde sig med framtassarna mot rutan och nosen tryckt mot glaset. Då vänder sig Gabriel om och jag tror nästan han ska få en hjärtattack, allra minst. Han blev så rädd! Efteråt skrattade vi gott åt det.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till lördagen hade jag bokat en cykel till Gabriel, för att ge honom en sista möjlighet att göra det han älskar. På vägen dit blev vi stoppade av en kvinna, med ett barn på armen, som undrade om vi ville ha biljetter till Äventyrsbadet. De hade köpt ett flerdagarspass och skulle åka hem som igår. Vi tog tacksamt emot dem. 
Gabriel cyklade hela dagen. Så nöjd och med glittrande ögon!! Isabelle och jag tog en liten tur på fjället. Den här gången följde vi en mindre stig och det var mycket mysigare. Efter lunch ville hon gå till stugan. Själv satte jag mig på en bänk vid toppstugan och filosoferade. Därifrån såg jag liften och kunde vinka när Gabriel kom. Med jämna mellanrum kom han också och fyllde på med lite vätska.

Kvällen avslutades med äventyrsbadet, vilket var ljuvligt efter en heldag i solen. Barnen åkte  vattenrutschkanor och jag låg ute i spabassängen och njöt.

Idag åker vi hem. Efter frukost packsr vi in allt i bilen igen och städar ur, innan vi beger oss. Det har varit fantastiska  dagar! Men det ska bli så skönt att få komma hem❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela