solvickie.blogg.se

En positiv pessimist, mamma, dotter, syster och vän. Livet i stort och smått, skratt och tårar. Livet. Jag skriver om allt

Trött i kropp och knopp

Publicerad 2020-04-24 23:14:32 i Allmänt,

Ligger i sovrummet på jobbet. Haft ett delvis intensivt jobbpass som krävt en hel del mentalt. Nu har lugnet lagt sig. Fått en del gjort idag med, målat taket hemma i vardagsrummet, efter att först ha röjt, plastat och "papprat" in allting. Blir nog bra när det är klart. Renoveringen får ta sin tid. Jag gör det i min egen takt. Imorgon bitti åker jag hem till ❤️ och vi fortsätter att flytta ut dem till gården och huset där. Blir en slitsam helg men vad gör väl det bara vi får vara tillsammans.

I veckan som var kom värmen under några dagar. Som jag njöt. Har dessutom haft några mysiga dagar med storkillen, som varit mer social än brukligt hemma hos mig. Igår var vi till Eskiln och kastade amerikansk fotboll tillsammans. Riktigt kul och solen värmde gott. Storkillen fick följa med till Säter på kvällen sen och hjälpa till lite med flytten. Hade hade nog tråkigt bitvis men på slutet skrattade han och ❤️s dotter gott tillsammans. Det gör mig glad. Vill ju att alla ska trivas ihop. Men det kanske kommer tids nog. Nu ska jag sova, tacksam över det i mitt liv som känns bra just nu, barnen, ❤️, min "fru" och underbara kollegor  på jobbet (vi skrattar galet mycket ihop), familjen och fina vänner, även om jag inte har ork att vara särskilt social och meddelssam just nu. Men ni är inte glömda.

(null)

(null)

(null)

(null)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela