solvickie.blogg.se

En positiv pessimist, mamma, dotter, syster och vän. Livet i stort och smått, skratt och tårar. Livet. Jag skriver om allt

Covid 19

Publicerad 2020-09-28 22:39:04 i Allmänt,

Denna envisa förkylning som inte släpper helt. Jag blir alltid förkyld den här tiden på året och får hostan från hell, som brukar vara ihållande. Det vet alla som känner mig. Men när nu situationen i samhället ser ut som den gör, är det mindre kul att drabbas av hosta. Haft en veckas sjukfrånvaro på grund av det. Men känner mig inte sjuk, lite snorig och jostig, det är allt. Åkte därför och gjorde ett covid 19 test i eftermiddags, för att kunna utesluta det och få åka till jobbet igen. Jag har inte råd att vara hemma.. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Tillbringat flera dagar, från torsdag-måndag, hos älsklingen❤️ sån lyx att få vara tillsammans så många dagar på en gång. Jag älskar det och känslan av att kunna dela vardagen. Jag älskar honom❤️ bara mer och mer för varje dag. Min finaste.

Idag har jag spenderat kvalitetstid med dottern. Efter testet åkte vi till IKEA, vilket kan låta oansvarigt men jag är rätt säker på att jag inte kommer testa positivt, och köpte en del saker vi behöver samt tittade på inredning till hennes rum. En mysig eftermiddag och kväll med många skratt och djupa diskussioner om vilka som är snyggast i de serier vi brukar titta, har tittat på. Hon är verkligen en minime❤️. Så nu har vi kaos i lägenheten igen och jag vet knappt i vilken ände jag ska börja.

Kram på er❤️



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela