solvickie.blogg.se

3-barnsmamma, fru, syster, dotter och vän. Bokälskande, promenadglad, positiv pessimist, full av skratt och tårar. Livet i med- och motgång.

Lättad

Publicerad 2012-11-29 21:38:20 i Allmänt,

Efter lång dags väntan kom beskedet tillslut, operationen hade gått bra. De har tagit bort mjälten och hittade inget mer. Det känns så skönt!! Sen är det fortfarande 50% chans att den kommer tillbaka, men det väljer jag att inte tänka på just nu. Nu tänker jag njuta och hoppas att allt ska gå bra efteråt, att inga komplikationer uppstår så att vi får fira jul tillsammans. Åh vad jag älskar min lilla mamma<3
 

Väntan

Publicerad 2012-11-28 17:36:37 i

Idag opereras mamma.. Kommer bli en lång dag av väntan, oro och många tankar.. Idag går all min kärlek och alla mina tankar och böner till henne och resten av familjen❤

Fantastisk helg

Publicerad 2012-11-26 21:15:07 i Allmänt,

Jag har haft en fantastisk helg i Rom med mannen och goda vänner. Vi har sett allt vi ville se, ätit god mat, druckit gott vin, ätit en massa glass och shoppat, med andra ord njutit.

Det var alldeles lagom varmt och strålande sol. Vi promenerade runt hela helgen eftersom allt låg på promenads stånd. Jag som ville vara snygg i Rom hade bara högklackat med mig. Mina fötter är inte alltför glada över det, men snygg var jag. Vi har sett både Colosseum och St Peterskyrkan, Vatikanstaten, Fontana de Trevi (där Anita Ekberg en gång badade) samt en massa vackra byggnader och fontäner. Jag är helt förälskad i Rom!! Bilder kommer. Nu måste jag sova för jag är såå trött!

Kram


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela