solvickie.blogg.se

3-barnsmamma, fru, syster, dotter och vän. Bokälskande, promenadglad, positiv pessimist, full av skratt och tårar. Livet i med- och motgång.

Intervjun över

Publicerad 2017-09-26 19:53:33 i Allmänt,

Jag hann precis hem efter jobbet så kom hon, journalisten. Hon ställde upp kameran och förberedde. Naturlitvis fick hon filma. Kameran ställde hon så att jag filmades liksom bakifrån med fokus på mina händer. Vi pratade ganska fritt. Jag tycker själv att jag pratade på rätt bra, så jag hoppas att hon fick med allt hon behövde för att få till en bra artikel.


Av det som filmades skulle de klippa ihop en film att lägga upp på hemsidan. Självklart med förställd röst och utan någon information som avslöjar vem det handlar om. Jag ska få läsa igenom artikeln innan så att allt stämmer. Vidare bestämde vi att höras av efter rättegången för att se hur utgången blir. Jag är så glad att jag tog chansen att ställa upp. Det är så otroligt viktigt att vi pratar om och synliggör dessa problem för att offren inte ska behöva gå runt och skuldbelägga sig själva, och känna skam. Ju mer det pratas om det, desto bättre. Känner mig tacksam över möjligheten❤️ nu hoppas jag bara att idioten blir dömd så att vi får sätta punkt en gång för alla och gå vidare.

Kram


Intervju

Publicerad 2017-09-25 21:56:15 i Allmänt,

Imorgon efter jobbet kommer det en journalist hit, ifrån VLT, som ska prata med mig om sexbrott mot barn ur ett föräldraperspektiv. Det var polisen i Västerås, som vi hade kontakt med först när allt med storkillen hände, som hade gett mig som förslag. Jag tycker själv att det är bra att det pratas/skrivs/diskuteras mycket om det så att folk blir medvetna. Men jag förstår ju också att det kan bli jobbigt att prata om det. Hon lät iallafall lätt att prata med på telefonen. Så håll tummarna för mig imorgon❤️Tänkvärt

Publicerad 2017-09-25 21:39:15 i Allmänt,

Försöker tänka på det här hemma❤️ när allt känns upp-och-ner och totalt kaotiskt för barnen måste jag stå för lugnet. Det måste jag göra dag ut och dag in tills de känner sig bättre å framförallt trygga igen. Älskade barn❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela