solvickie.blogg.se

3-barnsmamma, fru, syster, dotter och vän. Bokälskande, promenadglad, positiv pessimist, full av skratt och tårar. Livet i med- och motgång.

Träning och ätstörningsnojjor

Publicerad 2017-05-24 22:40:09 i Allmänt,

Jag har inte alls samma problem med mina ätstörningarsideér nu som för något år sen. Visst finns mycket av det kvar, som att jag gärna känsloäter, vill belöna mig med ätbart, vill äta mindre när jag gjort mindre sov. Men på det stora hela är det bättre. Däremot flyttar jag gärna över den kontrollen på andra områden i livet istället, som träningen. Jag har svårt att göra det med måtta. Lite därför jag började med runstreaken. Då fick jag känna att jag var duktig (duktigflickasyndromet) och hade lättare att inte sköta kosten super strikt då. Men till problemet... Denna vecka jobbade ju mannen över, jag har (egen diagnos) känt av pollen och varit allmänt trött, och därför struntat i löpningen. Då kommer ju alla tankar och känslor krypande som ett brev på posten. "Det är bara dåliga ursäkter för att inte springa", "vad lat du är", "nu får du äta lite mindre". Halva kvällen ikväll har gått åt till att dividera med mig själv och vela mellan om jag borde/inte borde springa. Jag valde att stanna hemma med de två stora och titta på film. Storkillen som dessutom har feber igen, det är ju lov. Han har varit sjuk varenda lov i år... Stackaren. Imorgon bitti går jag upp och springer direkt efter frukost och får nöja mig med det. Idag har det dessutom varit supervarmt och kvavt så det hade varit tungt att springa. Jag tänker fortsätta att slåss mot mina hjärnspöken. Men lätt är det inte... Däremot är det lätt att springa just nu, för att solen skiner och det är så vackert ute att det gör ont.


Kram❤️


Ärendet går vidare

Publicerad 2017-05-24 22:23:01 i Allmänt,

Polisanmälan vi gjorde i höstas angående de där (ursäkta språker) j...a pedofilerna som hade kontakt med storkillen på nätet, skickades ju vidare till Malmöpolisen då mannen ifråga var hemmahörande där. Sen har det varit tyst om det och ärligt talat hade jag nästan glömt det. Men så idag kom beskedet att det finns tillräcklig bevisning och det kommer gå vidare till rättegång. Det känns så obeskrivligt skönt!! Sen återstår ju att se om det räcker för en fällande dom, men det är en början. Stor killens förhör är inspelat så han kommer inte behöva åka dit för att vittna. Nu håller vi tummarna för att han får någon form av straff.

Bruten runstreak

Publicerad 2017-05-23 20:32:23 i Allmänt,

Mannen jobbar över varje dag den här veckan och kommer inte hem förrän 20:30-21:00. Då är jag för trött för att ge mig ut. Dessutom har jag känningar i halsen, så jag bestämde mig för att ta några vilodagar. Känns som om jag behöver det. Däremot ska jag köra min löpstyrka.


Hade invägning idag, väger mig varannan vecka på VV, och -1,1 kg till. Min Vintrosa tar sin lilla tid, men sen jag började för ca 3 år sen (vikten och mitt må ende har gått upp och ner efter det) har jag snart gått ner 17 kg! Riktigt nöjd och känner mig piggare i kroppen. Några kilo kvar till matchvikten, men det kommer.

Kram❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela