solvickie.blogg.se

3-barnsmamma, fru, syster, dotter och vän. Bokälskande, promenadglad, positiv pessimist, full av skratt och tårar. Livet i med- och motgång.

Hundkatt

Publicerad 2014-03-30 21:44:20 i Allmänt,

I förmiddags upptäckte jag hur Charlie (hunden) låg och tuggade på något jag inte kände igen. Tittade lite extra och får se att det är en mis han ligger och äter på. En bit ifrån honom ligger vår äldsta katt Torsten och ser nöjd ut. Det var han som tagit in den för att lära Charlie hur man gör. Så nu är det officiellt; vi har en hundkatt :) han t o m slåss som katter. Lillprinsen min❤️

Ännu en helg till ända..

Publicerad 2014-03-30 21:24:10 i Allmänt,

Det har varit en fullspäckad helg men ändå lite laddning av batterierna. Sol!! I fredags kom mina föräldrar på visit. Blev så glad!! Jag träffar dem alldeles för sällan. Det är skönt att få rå om dem om så bara för en liten stund. Vi avslutade besöket med att åka till Björsbo och handla lite fina vårblommor.


Lördagen blev en dag i Västerås. Killarna skulle klippa sig och vi hade lite andra ärenden att uträtta. De blev så fina mina hjärtan❤️ Speciellt storkillen, som såg betydligt äldre ut efteråt. Själv fyndade jag jacka och byxor. Med min viktuppgång lär jag köpa lite nya kläder, som passar :/ 

Vi avslutade lördagen med hämtmat i solen och sen lite mys i tvsoffan. En fin dag även om jag helst hade velat vara hemma och ute i solen.

Idag har jag varit lite lätt manisk. Åkte och veckohandlade redan 8:30. Väl hemma packade jag upp och tog sen tag i städningen tillsammans med mannen. Golven blev t o m skurade. Efter det bakade jag kärleksmums till eftermiddagens grillning med Marie & Dennis. Så fort kakan var klar gick jag ut för att plantera mina vårblommor. Det blev riktigt fint på trappan när jag var klar. Supernöjd!! Precis då kom grillgästerna - perfekt! Dennis lekte nerfkrig med killarna och vi andra förberedde maten. Sen lekte killarna så fint med Tyra. De är otroligt goa med små barn❤️ När gästerna åkt hem åkte jag och hämtade hem tjejen som sovit hos en kompis. Lämnade henne hemma och såg till att hon fick mat och tog ett välbehövligt bad. Sen åkte mannen och jag för att hämta en byrå jag fått, som ska målas och stå i tjejens rum. Det kommer bli kanon!!

Nu ligger jag på soffan, trött och med hjärnan full av snor. Kommer somna ovaggat ikväll. Imorgon tänker jag nog försöka börja måla. 

Kram❤️

I väntrummet på Bup

Publicerad 2014-03-27 08:20:53 i Allmänt,

Väntar på storkillen som är inne hos vår psykolog J och jobbar. Känner mig glad över att vi har henne. Fick glada nyheter av henne idag också, en föräldrautbildning om adhd. Precis vad vi och framförallt mannen behöver. 

Det har varit många tankar och funderingar sista dagarna. Jag är helt slut i kroppen!! Går hela tiden runt i någon slags dvala där det känns som om jag skulle kunna somna stående. Pratade med en sköterska på vuxenpsyk igår när jag ringde för att förnya mina recept. Vi diskuterade hur medicinerna fungerar och lite annat. Nämnde min trötthet och att jag gått upp i vikt. Viktuppgång kunde ju vara en biverkan. Hon trodde att min kontaktperson säkert skulle höra av sig och diskutera det vidare. Vi får se.. Jag lider i vilket fall pyroligt mycket av min viktuppgång!!! Känner mig tjock och uppblåst!! Har nog inte varit så här tjock på över 10 år... Usch...

Något roligare, fick hem min färg igår så nu är jag sugen att börja måla. Det ska bli spännande att se om färgen är så bra som de säger. Jag har så mycket idéer för hur jag vill ha det hemma.

Ha en bra dag!!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela