solvickie.blogg.se

En positiv pessimist, mamma, dotter, syster och vän. Livet i stort och smått, skratt och tårar. Livet. Jag skriver om allt

Inte långtråkigt

Publicerad 2019-05-29 05:57:40 i Allmänt,

Det är ingen risk att det blir långtråkigt hemma hos oss. Lugn och ro någon längre period, existerar inte. I måndags kom lillkillen hemfarandes från skateparken, där han hade fått stryk. Han hade blivit osams med en kille där (som också går på studion) och killen hde tagit strypgrepp på honom och sen slagit honom med knytnäven på munnen/käken. En spräckt läpp samt lätt svullen på käken, blev resultatet. Vi polisanmälde naturligtvis. Inte för att det leder någonvart utan för att det ska gå iväg en orosanmälan på pojken ifråga, som behöver hjälp. 

Samma kväll började tjejens fasad krackelera och vi pratade mycket. Så mycket känslor... Älskade hjärtat❤️ idag ska vi ha skolmöte kl 8 och sen träffa skolsköterskan efter det. Kommer bli en tuff förmiddag för henne. Skönt ändå att det är i rullning allting. Förhoppningsvis kan vi gemensamt börja hitta vägar till att hjälpa henne.


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela